Често задавани въпроси

Кой може да използва NET 1 Pocket TV?
NET 1 Pocket TV може да се използва от всички клиенти на НЕТ 1, които са подписали договор за услуга, включваща в себе си достъп до NET 1 Pocket TV. Може да разгледате в кои услуги се включва NET 1 Pocket TV ТУК.

Защо не мога да използвам NET 1 Pocket TV като съм клиент на интернет услуга от НЕТ1?
NET 1 Pocket TV е услуга, която надгражда и допълва стандартната телевизионна услуга, предлагана от НЕТ 1. В следствие на редица юридически фактори, НЕТ 1 не може да предостави услугата NET 1 Pocket TV за ползване на клиенти, които не използват и услугата Телевизия.

Как се активира NET 1 Pocket TV?
За да активирате приложението трябва да го инсталирате от Apple Store или Google Play Store, в зависимост от вашето устройство. След това трябва да направите регистрация с имейл по ваш избор. След като влезете в приложението от главното меню избирате опцията "Профил". Там ще намерите полето за въвеждане на НЕТ 1 код (напр.:3007281355-3023689421). След потвърждение, приложението ще е активно.
Важно! Кодът се въвежда еднократно, след което този код винаги ще бъде асоцииран със съответния акаунт (имейл и парола). Няма да се налага повторното му въвеждане.

Колко струва NET 1 PocketTV/ Мога ли да се абонирам отделно за NET 1 PocketTV?
NET 1 PocketTV e услуга, която се предоставя като добавена стойност към определени услуги. Тя не се предоставя отделно и няма специално формулирана цена, а съществува само като част от общ пакет.

Как да получа своя НЕТ 1 код?
В случай, че сте абониран за услуга, включваща в себе си и услугата NET 1 PocketTV, може да попитате за вашия код на 0700 35 035 или в най-близкия офис на НЕТ1.

Защо нямам запис на част от каналите?
Записът на съдържание както и излъчването на каналите, включени в NET 1 PocketTV са обект на договаряне и предоставяне на права. За част от каналите, записът на съдържание е юридически ограничен и по тази причина, не може да бъде предоставен.

Как да активирам допълнителните устройства?
Единственото, което трябва да направите е да влезете в приложението с имейла и паролата, с които сте се регистрирали. Може да използвате до 4 устройства към един акаунт. 

Мога ли да използвам NET 1 PocketTV на лаптоп или телевизор?
Не. NET 1 PocketTV е мобилно приложение, разработено специално за таблети и смартфони.

Имам технически проблем/препоръка към NET 1 PocketTV, към кого трябва да се обърна?
Винаги може да ни потърсите на нашият телефон за обслужване на клиенти - 0700 35 035.

Как да изтрия устройство?
Може да управлявате вашите устройства от Главно меню - опция "Профил".

Колко MB интернет изразходва приложението?
На практика няма как да се даде точна информация, защото консумацията на трафик зависи от много фактори като итнернет връзката в момента, устройството и др. Препоръчваме при продължително използване на NET 1 PocketTV да използвате WiFi мрежа. Може и да изтеглите допълнителен софтуер по ваш избора за изчисляване консумацията на трафик.